Onze massagesalon

Sinds juni 2018 hebben wij onze eigen massagesalon gerealiseerd. Angie is een gediplomeerde masseuse die verschillende soorten massages verzorgt. Na vele jaren als masseuse te hebben gewerkt op de Holland Amerika Line, heeft zij haar eigen salon geopend hier in het mooie Havelte. Als gast in onze Bed & Breakfast krijgt u 10% korting op de prijs.

Hot Stone Massage (60 minuten) €55

Geniet van een heerlijke ontspannende massage met warme vulkanische stenen die het herstel van uw lichaam stimuleert.

Hotstone massage is een heerlijke massage waarbij er wordt gemasseerd met warme basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen gepolijst zijn. De stenen zijn gemaakt van basalt die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte heel goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkbewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kunnen we nog dieper in het spierweefsel komen wat de behandeling veel effectiever maakt.

Full Body Massage (50 minuten) €40

Geniet van een klassieke full body massage. Keuze uit de volgende type massages: Zweedse-, Shiatsu-, Therapeutische-, Bindweefsel-, Reflexelogie- of Sportmassage.

Een ontspannende full-bodymassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele massage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

Korte specifieke massage (25 minuten) €25

Heeft u problemen op een specifieke plek? In deze korte massage focussen we op uw specifieke lichaamsonderdeel naar wens zoals de nek/rug, hoofd, voeten, knieën of buik.

Massage boeken?

Via het telefoonnummer 0615222646 kunt u samen met Angie een afspraak inplannen. De massagesalon is gevestigd in Bed & Breakfast De Boskamp, Boskampsbrugweg 16 te Havelte.

Over massagetherapeute Angie Rodriguez

Angie is een gediplomeerde massagetherapeute met roots in de Filipijnen met al meer dan 10 jaar ervaring. De afgelopen zes jaar heeft zij voor op Holland America Line cruiseschepen gewerkt en vanaf juni 2018 heeft zij zich gevestigd in hier in Havelte.

In die jaren heeft ze verschillende massagetechnieken haar eigen gemaakt zoals Zweeds, Thais, bindweefsel, therapeutisch, reflexelogie en sport massage. Afhankelijk van de wensen van de klant past ze haar techniek aan. Elke massage is daardoor anders en specifiek toegepast op de persoon zelf.